Fordelene med å lære å ri tidlig

in Mar 1, 2019

Hos Inky Dinky Saddles er det vi gjør, designe, produsere og levere trygge heste sadler til barn. Med det skulle det ikke komme som noen overraskelse at vi kjenner og ser på første hånd de rikelige fordelene ved å lære å ri i ung alder. Her vil vi dele hvorfor du ikke skal nøle med å få barna dine i salen også.

Forbedret balanse og koordinering

For veldig små barn vil det å komme seg inn i ponnysalmen lære dem å sitte oppreist. Når hesten beveger seg, vil barnets motoriske funksjon aktivt jobbe for å finne den perfekte balansen på hesten. Disse konstante små justeringene forbedrer også koordineringen.

Faktisk, ridning så betydelig støtter og forbedrer balansen og koordineringen av barn, er hesteterapi en populær aktivitet for mennesker med cerebral parese.

Oppmuntrer til ansvar og respekt

For små barn er det en veldig viktig livstime å ha ansvar for en annen levende skapning og vise dem respekt, som vil forbli med dem i scenarier utenfor ridning. Ridning for barn oppmuntrer også til disiplin, medfølelse og vennlighet.

Støtter tillit og selvtillit

Å sitte i barnas sal på et dyr som er mer enn fire ganger så stor, kan være veldig styrke for barna. Å lære og mestre nye ferdigheter er også en veldig positiv og givende opplevelse for barn, der deres selvtillit kan gi et stort løft.

Fremmer flott rideteknikk når de vokser

Når det gjelder læring, er barns sinn som svamp til ny informasjon og nye teknikker, siden de ikke har noen dårlige vaner som kommer i veien. Ved å lære å ri tidlig, kan de naturlig og enkelt utvikle en vakker stil som kan fortsette å forbedre seg når de vokser.

Hos Inky Dinky Saddle er våre barns saler designet med posisjon og holdning i tankene. For å støtte balanse og fremme en flott holdning fra veldig ung alder, krever ikke barnas saler at barnet griper tak i beina for å holde seg på plass, slik at rytteren kan slappe av med ponnien.

Det er god trening og kjempegøy!

I en verden dominert av teknologi er ridning en trygg havn fra å sitte foran en skjerm. Det er en aktivitet som er like bra for den fysiske helsen til barn som for deres mentale velvære. Å kunne nyte fysisk aktivitet i det store utendørs er så viktig for barn å lære, og ridning er den perfekte muligheten til å introdusere det.  

Der har du det; bare fem fordeler som ridning tilbyr små barn - og det er på ingen måte en uttømmende liste. For mange foreldre er barnets sikkerhet det viktigste reservatet for ridning i ung alder. Hos Inky Dinky Saddles har vi utviklet et barnesadel for å bekjempe dette. Hvis du vil lære mer om våre håndlagde barne-saler til salgs, kan du bla gjennom nettstedet vårt eller ta kontakt med teamet hos Inky Dinky Saddles i dag